BLOG (últimos artículos)

 • Miércoles de Ceniza y comienzo de la Cuaresma

  Dijous, 21 Març 2019 08:33
  Miércoles de Ceniza y comienzo de la Cuaresma El pasado miércoles día 6 comenzamos la Cuaresma en nuestro centro. Lo hicimos con la celebración del Miércoles de ceniza en todas las etapas, cada tutor acudió con su grupo a la capilla y mediante una celebración, se realizó el signo propio de este día tan señalado: la señal de la cruz en la frente con ceniza. Además, para guiar nuestras reflexiones utilizamos otro símbolo con gran significado: la semilla y la tierra. Gracias a esto pudimos ver la importancia que tiene ser buena tierra y así cuidar y alimentar nuestra fe para que crezca fuerte. Esperamos el tiempo de Pascua con predisposición a ser mejores y cambiar las cosas que no hacemos tan bien.
  in General Read 22 times
 • Celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau

  Dimarts, 29 Gener 2019 07:36
  Celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau Com cada any dia 30 de gener, a l’escola de San José de la Montaña, hem celebrat El Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), dia en què es commemora l’aniversari de l'assassinat del líder pacifista i ferm defensor dels drets humans Mahatma Gandhi. Aquesta és una data assenyalada a tots els calendaris escolars d’arreu del món, d’ençà que en el 1964 la iniciativa va ser impulsada per l’educador, poeta i pacifista mallorquí Llorenç Vidal. Aquest any, al nostre col·legi, hem dedicat la celebració per educar contra la violència de gènere. La violència contra les dones és una de les violacions dels drets humans que ens incumbeix a tots, perquè les seves conseqüències afecten el conjunt de la societat. A l’escola no romanem indiferents en el nostre compromís per a construir una societat més igualitària i més lliure, i manifestem el nostre rebuig més absolut cap a tota…
  in General Read 772 times
 • Sant Antoni i Sant Sebastià 2019

  Dijous, 24 Gener 2019 08:10
  Sant Antoni i Sant Sebastià 2019 Sant Antoni i Sant Sebastià són dues de les dates més assenyalades del calendari mallorquí i, a San José de la Montaña, no ens podíem perdre l'oportunitat de celebrar-ho. Aquest divendres, 18 de gener, ha estat un dia ben especial i divertit per a tots nosaltres. Hem vengut tots vestits de vermell i negre i, de bon matí, ja preparàvem les nostres caretes i banyes de dimoni! A les 11.30 h hem donat el sus a la festa grossa i el pati s'ha omplit d'alumnes i famílies. Com cada any, hem començat amb una oració que ha encapçalat les tradicionals beneïdes. Cans, conillets d'indis, hàmsters, conills... i una ànnera! No n'ha faltat cap, dels nostres animalons, a la cita. Fins i tot els peluixos han vengut! Tot seguit, hem donat pas a una de les novetats d'enguany: el concurs de cartells. Tots els alumnes, des dels més petits fins als…
  in General Read 458 times
 • ¡Vamos al cine!

  Dijous, 17 Gener 2019 08:38
  ¡Vamos al cine! Dia 19 de desembre anàrem tots al cinema Ocimax. Vàrem gaudir de diferents pel.lícules. El més petits disfrutaren amb el seu passeig per internet amb “Ralph rompe internet”. Els nins i nines de 5è i 6è de primària viatjaren a Nova York capturant criatures màgiques amb “Animales fantásticos”. I els més grans es dividiren, uns conegueren la història de Queen amb les seves penúries d’aquells exitosos anys i els altres anaren a Londres amb el futur apocalíptic de “Mortal Engines”. Tots ho passàrem genial compartint aquesta meravellosa experiència.
  in General Read 1095 times
 • Festival de Navidad

  Diumenge, 13 Gener 2019 20:06
  Festival de Navidad El pasado 5 de diciembre se celebró el concierto de Navidad del nuestro colegio en el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears de Palma. Pudimos disfrutar de dos sesiones con mucha variedad de estilos musicales, un gran abanico de canciones en español, catalán, inglés y la novedad de este año es que también se interpretó una canción en hebreo. Cabe destacar la gran ilusión que sintió el alumnado por participar en dicho concierto. El festival, cómo no, finalizó con una cerrada ovación hacia nuestros pequeños artistas por parte de todas las familias allí presentes.
  in General Read 2037 times
 
canada goose jacke herren  findusnow.com